Home / Verkoop DEMO squashrackets / Tecnifibre Carboflex 130S (demoracket)
Technifibre

Tecnifibre Carboflex 130S (demoracket)

139.95 69.95 incl. btw

Het racket is een demoracket. Ik geef het racket een 9.5 van maximaal 10 punten!!!!!
Gewicht frame: 130 gram
Materiaal: Grafiet / Basaltex Multiaxial
Technologie: Iso Sharp Design / Custom Fit Bumper
Lengte: 68,5 cm/27 inch
Balans: head heavy (35,5 cm)
Bladgrootte: 500 cm2
Snarenpatroon: 14 x 18
Snaar: Tecnifibre 305+ (opnieuw bespannen op 10.5 kilo op 25-10-2019)
Grip: Squash Dry
Rackethoes: geen hoes
Kleur: wit / rood / zwart
Opvolger van de: Tecnifibre Carboflex 130
Doelgroep: Recreanten / gevorderden 
Artikelnummer: TFSQ130S Categorieën: ,

Uitverkocht

Beschrijving

Tecnifibre Carboflex 130 S

De Tecnifibre Carboflex 130 S is afkomstig uit de Carboflex serie van Tecnifibre. De modellen uit deze lijn zijn ontwikkeld voor maximale slagkracht en een hoge wendbaarheid. De Tecnifibre Carboflex 130 S heeft een groot druppelvormig racketblad waarbij de lengtesnaren helemaal doorlopen tot in de schacht. De bespanning kan hierdoor vrijer bewegen en dit zorgt voor veel slagkracht. Verder is de sweet spot (= ideale plaats om de bal te raken) van het racket bijzonder ruim en is het mogelijk om ook ballen die je dichter bij het frame raakt nog goed te controleren.

De Tecnifibre Carboflex 130 S beschikt over een uiterst gestroomlijnd frame dat nauwelijks luchtweerstand ondervindt. Het racket is zeer wendbaar en dus bijzonder geschikt voor een aanvallende speelstijl. Je kunt de bal al vroeg slaan en ook met een kortere swing voldoende power genereren. Het balanspunt van de Tecnifibre Carboflex 130 S zit net iets boven het midden van het frame en het extra gewicht in de top staat garant voor meer racketversnelling.

Het is mogelijk om de bumper van de Tecnifibre Carboflex 130 S tijdens het opnieuw bespannen te verwijderen en op deze manier het gewicht en de balans van het racket aan te passen. Het balanspunt zal erdoor iets naar beneden verschuiven en de Tecnifibre Carboflex 130 S zal nog wendbaarder worden. Het verwijderen van de bumper vergroot uiteraard wel de kans op een breuk door contact met bijvoorbeeld de zijmuur.

De Tecnifibre Carboflex 130 S is zeer solide doordat er in het frame in meerdere richtingen Basaltex is geweven. Deze natuurlijke vezel maakt het frame stijver en verminderd ongewenste trillingen aanzienlijk. Tijdens een slag is het racketblad van de Tecnifibre Carboflex 130 S erg stabiel en de respons van de snaren is dan ook subliem.

De Tecnifibre Carboflex 130 S is een geweldige keus voor de ervaren squasher die een zeer licht racket zoekt met een extreme wendbaarheid en tevens explosieve slagkracht. Het racket wordt geleverd zonder hoes

Extra informatie

Gewicht

130 Gram

Snaarpatroon

14×18

Merk

Tecnifibre

Productlijn

Carboflex

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de laatste trends en acties.

Nieuwsbrief

Rackets2support