Home / SQUASH RACKETS / Tecnifibre SUPREM 135 SB (2018) demoracket
Technifibre

Tecnifibre SUPREM 135 SB (2018) demoracket

109.95 54.95 incl. btw

Squashracket (DEMO)
Merk: Tecnifibre
Kleur: Zwart/groen/wit
Materiaal: Graphite
Lengte racket: 68.5 cm
Gewicht Racket: 135 gram
Bladgrootte racket: 500 cm2
Snarenpatroon: 14×18
Bladvorm: Closed throat
Balanspunt: Even balanced
Type speler: Aanvallend / Controle / Power
Niveau speler: Gevorderd / Competitie
Inclusief hoes: nee
Bespannen: Ja
Geschikt voor: Dames / Heren

Artikelnummer: 12SUP13518 Categorieën: ,

Uitverkocht

Beschrijving

Tecnifibre Suprem SB 135 squashracket (demoracket)

Dit betreft een demoracket. Ik waardeer dit racket op een 9, waar 10 maximaal is. Dit racket is dus als nieuw!

Tecnifibre heeft voor de collectie voor 2018 de Tecnifibre Suprem collectie squashrackets doorontwikkeld, dit heeft geresulteerd in de Tecnifibre Suprem SB collectie squashrackets. De ‘SB’ staat voor een nieuwe, geavanceerde technologie van Tecnifibre: de Storm Bridge technologie. Welke technologie is toegepast in alle modellen squashrackets in de Tecnifibre Suprem SB collectie squashrackets: Tecnifibre Suprem SB 125, Tecnifibre Suprem SB 130, Tecnifibre Suprem SB 135 en de Tecnifibre Suprem SB Blast. De Storm Bridge technologie is een technologie die verwerkt is in de bridge van het squashracket en geeft het traditionele frame van het squashracket een uniek design. Daarnaast heeft deze technologie ook een functioneel aspect, de lengtesnaren worden door de Storm Bridge technologie verlengd waardoor er meer kracht wordt gecreëerd. De Tecnifibre Suprem SB 135 is een squashracket die veel weg heeft van de Tecnifibre Suprem SB 125. Net als de Tecnifibre Suprem SB 125 is de Tecnifibre Suprem SB 135 ook voorzien van de kleurencombinatie zwart en groen. De binnenkant van het frame is echter wit in plaats van zwart, zoals bij de Tecnifibre Suprem SB 125 het geval is. De kleur groen van het frame van het squashracket past perfect bij de standaard bespanning van dit squashracket (Tecnifibre 305, green legend) (1,2 millimeter).

Specificaties Tecnifibre Suprem SB 135

Tecnifibre heeft bij de ontwikkeling van de Tecnifibre Suprem SB 135 gebruik gemaakt van het bekende materiaal ‘Graphite’. Het framegewicht van dit squashracket is – niet heel verassend gelet op de naam van dit squashracket – 135 gram. Het snaarpatroon is vrij standaard met 14 lengtesnaren bij 18 breedtesnaren in een vrij groot squashracketblad (bladformaat 500 cm²). De balans van de Tecnifibre Suprem SB 135 ligt op 350 +/- 5 millimeter. De grip waarmee dit squashracket standaard voorzien is bij de aanschaf van dit squashracket, is de Tecnifibre Squash Dry Grip (black).

Verder is de Tecnifibre Suprem SB 135 voorzien van twee andere geweldige technologieën van Tecnifibre: de Sharp Edge Design technologie en de Ellipsis Vario Shaft technologie.

Het squashracket wordt met een nette squashrackethoes van Tecnifibre geleverd. Het betreft een volledige squashrackethoes in het zwart.

Extra informatie

Balans
Niveau

Gevorderd, Recreatief, Wedstrijd speler

Snaarpatroon

14×18

Gewicht

135 Gram

Productlijn

Supreme SB

Merk

Tecnifibre

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de laatste trends en acties.

Nieuwsbrief

Rackets2support