Home / SQUASH RACKETS / Tecnifibre Suprem Blast SB (Demoracket)

Beschrijving

Tecnifibre Suprem SB Blast squashracket (Demo squashracket)

Dit betreft een DEMO squashracket. Er is mee getest en heeft lichte gebruikssporen. Ik waardeer het racket op een 8.5 waar 10 maximaal is.

De Tecnifibre Suprem SB Blast behoort tot de nieuwe squashrackets collectie van Tecnifibre voor 2018! Deze collectie is een doorontwikkeling op de Tecnifibre Suprem collectie squashrackets. Dankzij de nieuwe geavanceerde technologie van Tecnifibre (Storm Bridge technologie) zijn de nieuwe Tecnifibre Suprem SB squashracket nu nog krachtiger dan voorheen! De traditionele vorm van het frame van het squashracket heeft een bijzondere uitstraling door deze toegepaste technologie. De kleur van het squashracket is voornamelijk hoogglans zwart gecombineerd met witte- en groene kleuraspecten. De Tecnifibre Suprem SB Blast is voorzien van de Tecnifibre Synthetic Gut Black met een doorsnede van 1,25 millimeter. Het squashracket heeft een groot squashracketblad met een bladformaat van 500 cm² en het snaarpatroon bestaat uit 14 lengtesnaren bij 18 breedtesnaren (14 x 18). De balans ligt op 340 +/- 5 millimeter. Het materiaal waarvan dit de Tecnifibre Suprem SB Blast is gemaakt, is Graphite. Kenmerkend aan de Tecnifibre Suprem SB Blast is een krachtig maar gemakkelijk squashracket om mee te squashen. De Tecnifibre Suprem SB Blast is een ideaal squashracket voor de squasher die op zoek is naar een zwaarder (maar krachtig) squashracket. Dit squashracket heeft een framegewicht van 160 gram. De fabrieksgrip waarmee dit squashracket standaard is voorzien, is de Tecnifibre Squash Dry Grip – ook in het zwart.

Net als de andere squashrackets in de Tecnifibre Suprem SB collectie (Tecnifibre Suprem SB 125, Tecnifibre Suprem SB 130 en Tecnifibre Suprem SB 135) is de Tecnifibre Suprem SB Blast voorzien van de Ellipsis Vario Shaft technologie en de Sharp Edge Design Technologie.

N.B. De Tecnifibre Suprem SB Blast wordt geleverd zonder hoes!

Extra informatie

Gewicht

160 gram

Snaarpatroon

14×18

Merk

Tecnifibre

Balans

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de laatste trends en acties.

Nieuwsbrief

Rackets2support