Passie of gek?

Rackets2support is voortgekomen uit passie voor racketsporten. Zo’n 36 jaar geleden ben ik, Dimitri Kaijser, als jonge speler begonnen met het bespannen van mijn eigen rackets. Eerst alleen tennisrackets en later ook squash en badmintonrackets. Toen al was ik met lood in de weer, en schuurde ik mijn rackets kaal om ze vervolgens met een spuitbus van de Hema een nieuwe look te geven. Gek van rackets dus!

Ik ben van mening dat spelers snel over hun materiaal moeten kunnen beschikken. Is er een snaar kapot? Dan dient dit snel te worden opgelost. Daar loop je als speler al snel tegen een probleem aan in de reguliere sportwinkels. Daar krijg je te horen dat de bespanner er alleen op maandag is. Dat probleem los ik op door dagelijks te bespannen en zo dus de wedstrijdspeler te ondersteunen. Maar ook voor de recreatieve spelers is het uiteraard prettig dat zij weer snel over hun rackets kunnen beschikken.

Rackets2support is ontstaan vanuit de professie van het bespannen. Echter de vraag om rackets en accessoires te gaan verkopen kwam al snel daarna. Spelers verdienen eerlijk en deskundig advies en moeten de materialen kunnen testen. Die mogelijkheid brengt Racktets2support. Maar de speler wil tegenwoordig nog meer,  hij wil zijn rackets laten customizen, matchen, en zelfs laten tunen. Dat vereist specifieke kennis, waar ik als racketfanaat in ben gedoken.

Ik beschik over het nieuwste Head Swingweight Tuning Centre waarmee jouw rackets doorgemeten kunnen worden. Want ondanks de enorme precisie waarmee de rackets worden gemaakt, er zit toch altijd een minimale afwijking in. Twee dezelfde rackets zijn dus niet identiek. Ik kan jouw rackets “matchen” en dus wel precies gelijk maken.

Ik zorg ervoor dat jij je als speler geen zorgen meer hoeft te maken om je materiaal. Alleen om de wedstrijd.