Home / Winkel / Racketaccessoires / Retenser PRO 2-cilinder (Geschikt voor rackets met 8 snaren of 4 lussen in de yoke)

Beschrijving

Retenser PRO 2 cilinder

Verbeter jouw tennisspel door de snaarspanning van je racket te optimaliseren.

Met de Retenser pas je direct jouw snaarspanning aan:

  • Voeg spanning toe voor meer precisie in jouw slag
  • Verminder de spanning voor extra power

De Retenser geeft jou meer controle over jouw spel en een beter gevoel en meer plezier tijdens het slaan. Doe wat de professionals doen: speel altijd met de optimale spanning.

De Retenser is geschikt voor iedere tennisspeler die zijn of haar prestatie en spelplezier wil verhogen en blessures wil beperken. De Retenser stelt een tennisspeler in staat om de snaarspanning te creëren die op dat moment het beste werkt om succesvol en prettig te kunnen spelen. Dat werkt op twee manieren:

  1. Als gevolg van tijd en frequenter spelen, neemt de spanning van de snaar af. De Retenser stelt een speler in staat om de snaarspanning na verloop van tijd weer aan te trekken en zo terug te brengen (richting) de origineel bedoelde spanning, net nadat een racket met een nieuwe bespanning werd bespannen
  2. Daarnaast kan het wenselijk zijn om, afhankelijk van het moment waarop gespeeld wordt, de spanning van het racket aan te passen:
    1. Op een snelle (bijvoorbeeld hardcourt) ondergrond tegen een speler die hard slaat, kan het wenselijk zijn om meer controle te willen: de Retenser stelt een speler in staat de snaarspanning te vergroten, waardoor de controle toeneemt.
    2. Op een tragere (bijvoorbeeld gravel) ondergrond, met natte ballen of op een dag waarop een speler minder energiek is, kan de Retenser worden gebruikt om juist met minder spanning te spelen. Dit leidt tot een groter trampoline-effect en het met eenzelfde slag dieper slaan van de bal.

De Retenser stelt op deze wijze een speler in staat om door een kleine aanpassing, een grote verandering in de prestatie en beleving te realiseren.

Verschil 2-cilinder en 3-cilinder versie

De Retenser wordt bevestigd onder de yoke: dat is de ronding aan de onderkant van het racketblad. Omdat niet ieder racket identiek is, is de Retenser beschikbaar in 2 varianten: een 2-cilinder versie en een 3-cilinder versie. De 2-cilinder versie is bedoeld voor rackets met 8 snaren (of 4 ‘lussen’) in de yoke, de 3-cilinder versie is bedoeld voor rackets met 6 snaren (of ‘3 lussen’) in de yoke. Bekijk bij onduidelijkheid wat bij jouw racket het geval is vooral de instructievideo en informatie op www.retenser.com.

Extra informatie

Merk

retenser

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de laatste trends en acties.

Nieuwsbrief

Rackets2support