Veel gestelde vragen

Ja, na het plaatsen van je bestelling ontvang je direct een bericht per e-mail van je bestelling. Het kan zijn dat deze in je spambox komt, vergeet daar dus ook niet te kijken.

Ja, zodra je bestelling verstuurd is ontvang je per e-mail een PostNL trackingcode. Via deze trackingcode kan je de locatie van je bestelling en het verwachte levermoment raadplegen.

Ik probeer iedere bestelling zo snel mogelijk te leveren. Dit houdt in dat 95% van de bestellingen die op werkdagen gedaan worden voor 15.00 uur dezelfde dag nog verstuurd worden.

Je ontvangt uiterlijk 14 dagen na ontvangst van je geretourneerde product je geld terug op je rekening. Wij berekenen 4,95 kosten voor het retourneren van producten.

De verzendkosten zijn €7.50 per bestelling of €4,95 voor bestellingen die door de brievenbus bezorgd kunnen worden. Bij het afrekenen wordt automatisch het juiste tarief geselecteerd. Voor bestellingen met een totaalbedrag boven de €50.00 geldt dat deze gratis geleverd worden.

Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW tenzij expliciet anders vermeld.

Nee, helaas is dit niet mogelijk in onze webshop. Je kunt het beste contact opnemen en de datum aangeven waarop de bestelling verstuurd mag worden.